Advertisement

Bb Erzurumspor - Kasımpaşa / Bb Erzurumspor Vs Kasimpasa H2h Stats 08 05 2021 Footballfetch / Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı.

Bb Erzurumspor - Kasımpaşa / Bb Erzurumspor Vs Kasimpasa H2h Stats 08 05 2021 Footballfetch / Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı.. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 10. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Spor toto süper lig'in 10. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı.

Bb Erzurumspor Kasimpasa Live Score Video Stream And H2h Results Sofascore
Bb Erzurumspor Kasimpasa Live Score Video Stream And H2h Results Sofascore from www.sofascore.com
Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı.

Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.

Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi.

19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi.

Eidvpcsbyohycm
Eidvpcsbyohycm from pbs.twimg.com
8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken;

Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.

Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı.

Spor toto süper lig'in 10. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Kasimpasa Dan Bb Erzurumspor A Transfer Oldu Sporun Dibi
Kasimpasa Dan Bb Erzurumspor A Transfer Oldu Sporun Dibi from www.sporundibi.com
Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Spor toto süper lig'in 10. 8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. 8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in 10. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı.

Posting Komentar

0 Komentar